Actualitate

Accident grav în Turda: Două TIR-uri și două mașini implicate

O zi obișnuită s-a transformat brusc într-un moment de panică și intervenție rapidă în Turda, unde un accident grav a implicat două TIR-uri și două autoturisme, lăsând în urmă patru victime evaluate de echipajele medicale stiridecluj.ro

Potrivit informațiilor furnizate de martori oculari și confirmate de autorități, incidentul a avut loc pe strada Armatei din Turda, în intersecția de la Lukoil. Cele două TIR-uri s-au ciocnit violent, iar unul dintre ele a ricoșat într-o basculă, generând o coliziune adițională cu un autoturism.

Deși circulația nu a fost complet blocată, aceasta a fost deviată temporar prin benzinărie pentru a facilita intervenția echipajelor de urgență. La fața locului au intervenit prompt pompierii de la Detașamentul Turda, asigurând gestionarea situației și acordarea primului ajutor.

Informațiile preliminare indică faptul că, deși nu au existat persoane încarcerate, patru persoane au fost evaluate de către echipajele medicale. Din fericire, acestea au refuzat inițial transportul la spital, dar un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a optat ulterior pentru investigații suplimentare și va fi transportat de către echipajul SMURD pentru îngrijiri medicale adecvate.

La misiune participă două autospeciale echipate cu modul de descarcerare, împreună cu o ambulanță SMURD și una de la Serviciul de Ambulanță Județean, asigurându-se că fiecare victimă primește asistență medicală de urgență în cel mai scurt timp posibil.

Incidente precum acesta ne reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei atenții sporite în trafic pentru a preveni astfel de tragedii.