Showbiz

Actorul John Malkovich, refuzat într-un hotel luxos din Veneția din cauza certificatului verde

În timpul pandemiei, ușile ți se pot închide chiar dacă ești un actor cunoscut, precum John Malkovich. Starul de 68 de ani nu s-a putut caza la un hotel luxos din Veneția pentru că îi expirase certificatul verde.

Actorul nu şi-a putut ocupa apartamentul de lux rezervat la un hotel din Veneţia cu vedere spre piaţa centrală a oraşului, deoarece permisul său verde a expirat, scrie agenţia ANSA, citând surse din cadrul echipei de filmare.

Actorul şi regizorul, relatează „Gazzettino”, s-a aflat în Veneţia în urmă cu o săptămână pentru filmări la „Ripley”, un serial inspirat de pelicula „Talentatul domn Ripley”.

După ce i s-a refuzat accesul la hotel, Malkovich a fost găzduit într-o reşedinţă privată.

„Nu putem nici să confirmăm, nici să infirmăm informaţiile despre oaspeţii noştri sau despre rezervările lor”, a declarat directorul hotelului, Gianrico Esposito, conform Rai News: „ceea ce putem spune este că hotelul nostru respectă toate legile în vigoare, prin urmare, în momentul înregistrării, verificăm valabilitatea tuturor super certificatelor verzi. Dacă nu este în regulă, nu putem da curs rezervării”.

De teama infectării cu coronavirus, echipa de filmare este testată la fiecare două zile.

În Italia, certficatul verde se acordă celor vaccinați cu schema completă sau care au fost bolnavi în ultimele șase luni. Documentul este obligatoriu pentru accesul în hoteluri și restaurante.

sursa