Advertoriale

Ai nevoie de un spațiu de birouri pentru afacerea ta? Colaborează cu URED

Pentru ca o firmă să poată fi creată și mai apoi să funcționeze în parametri legali este nevoie să dețină un sediu social. Găsirea spațiului, obținerea aprobărilor necesare pentru a-l putea utiliza în acest scop, birocrația, toate sunt chestiuni complexe care necesită foarte mult timp și pregătire. La fel de importantă este și deținerea unei săli pe care să o poți utiliza pentru găzduirea controalelor, întâlnirilor, ședințelor sau a conferințelor oficiale. Pentru a facilita întregul proces de obținere a acestor spații, URED Group a dezvoltat servicii la care să poți apela în funcție de nevoile curente ale firmei tale actuale sau viitoare. Intră pe https://www.ured.ro și descoperă ce opțiuni ai la dispoziție!

Cine poate accesa serviciile URED?

URED Group este o firmă de imobiliare care propune servicii de închiriere a spațiilor de birouri pe termen lung și termen scurt în vederea facilitării funcționării firmelor din orice domeniu de activitate. Acestea pot fi accesate de orice companie care își dorește să aibă sediul de lucru în București, în zonă ultracentrală, în schimbul unor costuri foarte avantajoase.

Ce este un sediu social?

Sediile sociale sunt considerate din punct de vedere legal adresa oficială la care o firmă își desfășoară activitatea, care figurează în documente și unde poate primi orice vizită din partea autorităților sau a organelor de control. Deținerea unui asemenea spațiu este obligatorie din punct de vedere legal, iar lipsa acestuia ori a unui contract de închiriere expirat conduce de la sancțiuni financiare până la suspendarea activității.

Ce beneficii ai dacă optezi pentru serviciile de găzduire sediu social oferite de URED?

Sediul social se stabilește în baza încheierii unui contract de prestare servicii între tine și proprietarul spațiului, URED făcând lucrurile și mai simple. Uită de aprobări și avize sau de cheltuielile ce țin de chirie și întreținere pentru că echipa se va ocupa de tot ce înseamnă componenta birocratică în așa fel încât să te poți muta imediat în spațiul vizat.

Încheierea unui contract de colaborare cu URED îți aduce mai mult decât o adresă de business; aici vei primi corespondența, vei fi notificat cu privire la aceasta și chiar îți va fi re-expediată la o altă adresă. De asemenea, te bucuri de toate facilitățile esențiale pentru un spațiu de birouri, de la conexiune la internet nelimitată, la servicii de copiere, scanare și fax, până la orice cheltuieli de mentenanță care sunt incluse în abonamentul lunar.

Alege serviciul adaptat nevoilor tale

Pentru că fiecare afacere este diferită și are nevoi specifice, URED îți vine în ajutor cu mai multe oferte personalizate dintre care să alegi în funcție de situația și de planurile de dezvoltare actuale.

Așadar, în primă fază poți opta pentru un sediu social fără activitate, în schimbul a doar 9 EUR pe lună, pentru care beneficiezi de găzduire la căsuța poștală. În cazul în care îți dorești un sediu social cu activitate redusă, pentru 35 EUR lunar obții un spațiu delimitat în vederea obținerii înregistrării că plătitor de TVA.

URED îți oferă posibilitatea să ai și propriul birou, într-o clădire modernă, poziționată strategic, pe care să îl poți folosi după bunul plac. Costul lunar se calculează cu 10 EUR per metru pătrat închiriat, în așa fel încât să te poți orienta către o variantă potrivită bugetului tău. Pe lângă ofertele de găzduire sediu social, URED te poate ajuta și cu punerea la dispoziție a unor săli de ședință, dotate și echipate corespunzător, pentru care vei plăti 29 de lei pe oră și pe care le poți rezerva direct de pe site.

Facilitează procesul de creare și gestionare a firmei tale cu URED Group!