Showbiz

Ana Morodan a avut o intervenție la cap

Astfel că schimbările sunt multe și de multe feluri. Una dintre ele chiar a împins-o pe așa numita ”Contesă Digitală” să și ajungă pe mâna medicilor.
Pe Instagram, vedeta le-a mărturisit celor care fac parte din comunitatea sa online că recent a suferit o intervenție la nivelul urechii.

Vedeta nu a dorit să facă declarații în amănunt despre acest aspect, ci doar a specificat că a fost nevoită să treacă prin una ca asta, după intervenția la sâni și cea de la nivelul abdomenului, situația încheindu-se cu bine, după cum a lăsat să se vadă.

Însă, ceea ce nu este bine, a ținut ea să menționeze, este podoaba sa capilară. Fosta concurentă a show-ului din Asia spune că și-a distrus părul cu nuanțele de colorat pe care și le-a tot aplicat de-a lungul anilor și acum nu mai are ce să facă pentru a îndrepta situația.
Ba chiar, nu doar că părul îi este degradat, dar a și pierdut o mare pare de el, confruntându-se cu problema căderii acestuia. Ceea ce o face acum să pună pe pauză vopsitul regulat pe care-l avea în program și să-și lase părul să crească la culoarea sa naturală.

Sunt nevopsită pentru că trebuie să îmi las părul meu natural să crească. Nu l-am ascultat pe Sorin Stratulat când mi-a zis să am grijă de păr vopsit și acum mai am un sfert de păr în cap. În rest am avut o mică intervenție la ureche astăzi, sunt foarte bine”, a spus Ana Morodan, pe contul personal de Instagram.

sursa