Actualitate

Antena 1 Dă în Judecată Pro TV și Cei Trei Chefi

Antena 1 a inițiat acțiuni legale împotriva chefilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, implicând și Pro TV-ul în disputa juridică. Conflictul a apărut după ce bucătarii celebri au decis să părăsească Antena 1 și să se alăture Pro TV-ului.

Conform informațiilor de pe Portalul Instanțelor de Judecată, Antena Group a cerut emiterea unei „ordonanțe președințiale” pentru a bloca temporar colaborarea dintre chefi și Pro TV până la soluționarea completă a celorlalte procese aflate pe rol, care ar putea dura ani de zile.

Primul termen de judecată pentru cazul lui Cătălin Scărlătescu și Pro TV a fost stabilit pentru 18 iunie. Dosarul lui Florin Dumitrescu a fost transferat la o secție specializată pe proprietate intelectuală.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au revenit la Pro TV după nouă ani petrecuți la Antena 1. Relația lor cu Antena 1 s-a deteriorat în toamna trecută, după ce bucătarii au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, invocând oboseala acumulată.

Antena Group a inițiat mai multe procese împotriva foștilor colaboratori, în timp ce chefi au dat în judecată trustul media, susținând că nu și-au primit remunerațiile pentru ultimul sezon filmat. Pe fondul acestui conflict, ambele părți au făcut declarații publice despre situația tensionată.

sursa