Actualitate

Anunț de Ultimă Oră de la Poșta Română Privind Utilizarea Cardurilor de Energie

Poșta Română a furnizat informații importante privind utilizarea cardurilor de energie pentru toți românii. Potrivit anunțului, aceștia pot folosi cardul de energie până la data de 31 martie 2024 scrie romaniatv.net

Cu aceste carduri, utilizatorii pot plăti facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguș, cărbune și alte materiale de încălzire pentru locuințe.

Beneficiarii pot efectua plăți pentru facturi curente sau restante, exclusiv pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Un card poate fi utilizat pentru mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei. Plata facturilor cu cardul de energie poate fi realizată la orice subunitate a Poștei Române, de către poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului sau online, pe site-ul Poștei Române.

Reprezentanții Poștei Române au subliniat că beneficiarii trebuie să aibă la ei cardul de energie primit prin Poșta Română, actul de identitate al beneficiarului (sau un document de împuternicire în cazul în care beneficiarul nu se poate deplasa), precum și factura sau alt document justificativ pentru plata energiei.

Titlu: Reacție oficială la tragedia din Maramureș: „Suntem profund afectați și exprimăm condoleanțe familiilor îndurerate”

Subiect: După tragedia din Maramureș, în care un accident rutier a avut consecințe dramatice, Antena24.ro, reprezentată de directorul Pop Alexandru Daniel, emite o reacție oficială. În comunicat, se menționează că echipa Antena24.ro este profund afectată de evenimentul tragic și exprimă sincere condoleanțe familiilor îndurerate.

Comunicatul subliniază faptul că Antena24.ro își propune să aducă informații relevante și să contribuie la dezvoltarea comunității, dar astfel de tragedii reprezintă momente de mare durere. Echipa portalului de știri transmite gânduri de compasiune și susținere către familiile afectate de pierderile suferite în urma accidentului.

Antena24.ro se angajează să rămână o publicație independentă și să ofere suport comunității în astfel de momente dificile. Comunicatul oficial își încheie mesajul cu gândurile de solidaritate și sprijin către cei care trec prin această perioadă dificilă.