Showbiz

Asia Express 2024: Culisele Drumului Zeilor

Într-o călătorie plină de provocări și aventuri, Asia Express 2024 se anunță a fi cel mai îndrăzneț și intens sezon al celui mai dur reality show. Cu gazda sa emblematică, Irina Fodor, dezvăluind câteva aspecte din culisele competiției, anticipația printre fanii emisiunii atinge cote maxime scrie romaniatv.net

Cu un traseu ce străbate Thailanda, Malaezia și Indonezia, Drumul Zeilor se întinde pe peste 7.000 de kilometri, aducând concurenții în fața unor provocări nemaiîntâlnite până acum. Această ediție adaugă o etapă suplimentară, transformând emisiunea într-o călătorie de 11 etape, în care tensiunea și aventura se vor împleti într-un mod spectaculos.

Înainte de plecare, Irina Fodor a împărtășit fanilor săi emoția și anticiparea pentru acest nou sezon. Pe pagina sa de Facebook, a dezvăluit puțin din ceea ce urmează să trăiască concurenții și telespectatorii: „Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!

În timp ce concurenții se pregătesc pentru provocările care îi așteaptă, este clar că această ediție a Asia Express va fi una plină de momente surprinzătoare și teste extrem de dificile.

Fără acces la telefoanele mobile și cu doar un dolar pe zi, ei vor trebui să-și găsească cazare în fiecare seară, în timp ce temperaturile ridicate vor pune la încercare rezistența și determinarea lor.

Traseul începe în Thailanda și se va încheia în frumoasa destinație a insulei Bali, iar pe parcurs, concurenții vor trebui să facă față nu doar obstacolelor fizice, ci și diversității culturale și lingvistice întâlnite în această parte a lumii.

Printre concurenții care vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro se numără vedete precum Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, precum și alte cupluri celebre din lumea media și entertainment-ului românesc.

Așadar, este de așteptat ca Asia Express 2024 să aducă o combinație unică de emoții, aventură și rivalitate, transformând fiecare episod într-o experiență de neuitat pentru concurenți și telespectatori deopotrivă.