Politica

Bomba anului! Florin Călinescu îi face o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea. Câți bani îi cere

Bomba anului! Florin Călinescu îi face o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea. Câți bani îi cereCunoscutul actor, si jurat la Romani au Talent, Florin Calienscu i-a cerut lui Liviu Dragnea un ajutor daca poate sa il ofere, un anumit domeniu de care ar fi interesat, relateaza www.capital.ro.

Florin Călinescu a comentat, ironic, pe pagina sa de socializare, momentul în care Liviu Dragnea a sosit la ședința Comitetului Executiv al PSD la braț lui Codrin Ștefănescu, secretar general al partidului.
“livulica. In ceea ce priveste treaba cu mersul, cand te “supara” coloana, pot sa iti dau cateva lectii de actorie, regie& scenariu. GRATUIT. Sa te sprijini de revolutinaru’ lu’ peste ( ca azi e Bunavestire) mi se pare periculos. Asta te sapa la greu.
Ca zice fraieru’ ca sunteti singurul partid romanesc care nu e finantat de afara e un adevar. Pai, daca va trageti la portofel miloane de € din banii cetatenilor, va doare la basca.
Ca si celelalte partide. Parlamentare.
codrine, aproape penala sceneta de la Brasov.
Ba, livulica. Cam toti au pus pe coverta liste salcii pentru €.
Ba, nene, da’ gaselnita ta cu escrocu’ terhes, e maxima.
In context, dezastrul diplomatic creat de dl. viorica, e semnul unei tornade.
Prima, asupra Romaniei.
Ar trebui sa te consult la baie”, a punctate Călinescu.

”În primul rând, domnul Dragnea nu s-a prezentat la proces, crezând că se va amâna procesul, dar acesta nu s-a amânat. În al doilea rând, domul Dragnea și-a delegat atribuțiile domnului Iordache, care vineri a sesizat Curtea Constituțională, cu un conflict între puterile statului, care este indentic cu solicitarea făcută de avocații domnului Dragnea, deci practic Camera Deputaților, și eu fac parte din Camera Deputaților, și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord sau nu.

Este ceva extrem de grav, Camera Deputaților, o instituție a Statului, din care facem parte 330 și ceva de deputați, nu ne-a consultat nimeni, Camera Depitaților este folosită ca avocat pentru o persoană fizică, în cazul de față, domnul Dragnea”, a precizat Ponta.