Showbiz

BOMBA-Vezi cine i-a tras teapa la DENISA RADUCU

Între Denisa Răducu și Florin Salam, de-a lungul timpului, au existat tot felul de probleme, majoritatea fiind generate de rivalitatea dintre impresarul artistei care a trecut în neființă și orgoliile celebrului manelist. de altfel, este de notorietate faptul că cei doi nu au colaborat prea des de-a lungul timpului. Și, când, într-un final, au decis să o facă, a fost prea târziu…
Cu toate acestea, la începutul acestui an, spun sursele noastre, între Denisa și Salam lucrurile păreau să fi ajuns la normalitate.

Mai mult decât atât, Denisa, spun sursele citate, părea să își dorească și ea o colaborare cu manelistul. Iar pentru asta, ne-au mai dezvăluiti apropiați de-ai vedetei, au fost duse negocieri cât se poate de serioase.

Ba chiar mai mult, pentru ase asigura că va avea loc colaborarea cu pricina, Denisa a acceptat să plătească o piesă, un duet, cu Florin Salam și, mai mult decât atât, să scoată banii necesari pentru a fi ”dotată” și cu un videoclip.

Doar că, din păcate, lucrurile acestea se petreceau cu puțin timp înainte de a afla că suferă deboala cumplită care a și răpus-o. Și, cum era și normal, colaborarea cu pricina s-a amânat, cu toții sperând că talentata cântăreață va reuși să treacă peste hopul pe care viața i l-a adus în cale. Dar, din păcate, lucrurile nu s-au îndreptat, totul evoluând din rău înspre mai rău, iar colaborarea a rămas în stadiu de proiect. Plătit însă…
Și, dacă lumea se aștepta ca Denisa să își primeasăc înapoi banii, pare-se că Florin Salam, ocupat până peste poate în toată perioada cu pricina, a uitat să îi mai înapoieze banii pe care îi primise în avans pentru piesă și pentru videoclip…
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.

”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Spynews.ro