Politica

Codrin Ștefănescu: “Nu exista ca Dragnea sa i-si dee demisia nu s-a discutat deloc acest aspect”

Codrin Ștefănescu: “Nu exista ca Dragnea sa i-si dee demisia nu s-a discutat deloc acest aspect”Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că nu există în PSD nicio discuție despre înlocuirea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD ca urmare a rezultatelor alegerilor europarlamentare.

Nu s-a discutat nici măcar o secundă, în această seară, despre varianta schimbării conducerii partidului. PSD nu e ca PNL, PDL și partidul securist USR în care ordinele vin din exterior și toată lumea le execută. PSD rămâne un partid de mase, foarte bine organizat, cu un număr imens de membri de care trebuie ținut cont și în aceste clipe, până se numără voturile, mesajele curg din toate zonele țării exact invers, adică să ne păstrăm liderul partidului, să rămânem uniți și să facem cât de curând o analiză vizavi de votul pe care l-am obținut la nivelul fiecărui județ și atunci vom găsi și explicațiile de ce, cum și ce s-a întâmplat în unele lucruri. O declar în calitate de secretar general al partidului care știe tot ce se întâmplă în PSD”,a declarat Codrin Ștefănescu, pentru stiripesurse.ro.

Cu toate acestea, Marian Oprișan și primarul de Brăila au cerut demisia lui Liviu Dragnea imediat după închiderea urnelor de votare și apariția primelor rezultate exit-poll.

B1.ro