Showbiz

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Dan Diaconescu, fostul realizator OTV, rămâne sub control judiciar, a decis miercuri Tribunalul Constanța.

Magistrații au infirmat astfel soluția ridicării controlului judiciar, luată luni de către Judecătoria Constanța, în dosarul în care omul de televiziune a fost trimis în judecată sub acuzația de sex cu minori.
Controlul judiciar a fost astfel menținut, urmând ca măsura să fie verificată cel târziu până la data de 7 octombrie 2023.

Hotărârea Tribunalului nu mai poate fi atacată
Dan Diaconescu a fost trimis în judecată pe 31 iulie, pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat că procurorii l-au trimis în judecată pe Dan Diaconescu, cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea în stare de recidivă postexecutorie a infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (2 acte materiale), a infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (2 acte materiale), a infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată (2 acte materiale) şi a infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată (2 acte materiale).

sursa