Showbiz

Dana Roba: „El merită să stea la pușcărie și eu merit să îmi refac viața”

Dana Roba nu exclude o nouă căsnicie, după ce va divorța oficial de Daniel Balaciu, cel cu care este căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe.
Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de bărbatul despre care credea că o să-i fie alături tot restul vieții. După tragicul eveniment, make-up artista a fost transportată de urgență la spital și trimisă direct în sala de operație, unde a fost supusă unei intervenții pe creier, care a durat nouă ore. Încă soțul ei, Daniel Balaciu, se află în spatele gratiilor.
Vedeta a reușit să se recupereze și și-a refăcut viața, având sprijinul noul ei iubit, Beniamin. Aceasta nu exclude să se recăsătorească, dar așteaptă să divorțeze de actualul soț.

Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate dar de la 1 septembrie în colo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească. Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weeekend-ul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok . Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a declarat Dana Roba

sursa