Advertoriale

De ce să alegi bolțari de gard finisați?

O noutate în gama produselor utilizate pentru amenajarea unor spații exterioare, bolțarii finisați reprezintă în același timp printre cele mai moderne și inedite variante pe care le ai la îndemână. Motivele pentru care alegerea acestora este ideală în vederea amenajării unui gard sunt numeroase, iar câteva dintre acestea pot fi descoperite mai jos.

Construirea unui gard devine mai rapidă și mai eficientă

Unul dintre principalele motive pentru care alegerea unor boltari gard finisati este varianta ideală la care poți apela se referă la rapiditatea și eficiența cu care vei reuși să construiești gardul.

În spatele realizării acestora stă munca de doi ani a unei echipe formate din specialiști din mai multe țări, iar produsul obținut în urma unor studii amanunțite este unul cu adevărat inovator. S-a demonstrat că timpul care îți este necesar să construiești un gard se scurtează cu 90%.

Cum construiești un gard cu ajutorul bolțarilor finisați

Nu este vorba numai de timp, ci și de pașii pe care ești nevoit să îi urmezi pentru a duce la capăt construcția propriu-zisă. Manoperele necesare sunt reduse cu 75%, pentru că sunt eliminate operațiuni consumatoare de timp și energie așa cum sunt cofrarea, tencuirea, amorsarea, rostuirea, curățarea sau impermeabilizarea suprafeței care urmează a fi construită.

Diverse variante de bolțari traverstone din care poți alege

Toate modelele de boltari gard traverstone au o textură de travertin antichizat, însă aceștia se pot găsi în trei variante de dimensiuni, astfel încât să poți alege cea mai bună soluție în funcție de nevoile sau de preferințele pe care le ai. Așadar, poți alege bolțarii cu dimensiuni de 20×20 cm, pe cei cu dimensiuni 30×30 cm sau pe cei cu dimensiuni 40×20 cm.

În același timp, poți alege dintre variantele de culoare disponibile, respectiv alb, smoke sau gri argintiu.

Caracteristici avansate ale unor produse premium 

Un alt motiv extrem de important care stă la baza alegerii acestei variante de bolțari pentru construirea unui gard se referă la calitățile pe care le prezintă, respectiv la caracteristicile avansate, proprii unor produse din categoria premium.

Modelele de boltari traverstone sunt de calitate superioară, au  rezistență garantată la ciclurile de îngheț-dezgheț și sunt ușor de manipulat, fapt datorat greutății reduse pe care o au.

În același timp, aceste produse au un design inovator, fiind unice la nivelul Uniunii Europene, iar textura travertin pe care o au este o caracteristică ce va contribui la crearea unui spațiu personal cu estetică elegantă. Bonțarii Traverstone reproduc într-un mod extrem de fidel piatra naturală, iar în acest fel oferă un aspect aparte și o valoare deosebită proprietății pe care o amenajezi cu ajutorul lor.

Bolțarii de gard finisați reprezintă una dintre cele mai avantajoase variante pe care le ai la îndemână atunci când vine vorba de construirea unui gard, pentru că tehnologiile încorporate în aceste produse sunt unele de ultimă generație.