Actualitate

Denisa Manelista arata tot mai bine! A fost surprinsa la spital, in timpul controlului medical: „A stat pe telefon, este putin slabita, dar nu arata rau”

In pozele de astazi pare ca Denisa Manelista arata din ce in ce mai bine. Este vizibil faptul ca a slabit, burta este putin umflata, insa este mai activa si arata foarte bine.
Pe patul de spital Denisa este ingrijita, pensata, are manichiura facuta si sta in permanenta pe telefon. Semn ca vedeta se simte mai bine si si-a facut timp sa se ingrijeasca.
Un martor a descris starea de sanatate a artistei.

A fost toata dimineata langa pacienta Denisa Raducu si a povestit cum a perceput-o. Tanarul si-a dorit sa-si pastreze anonimatul, insa a povestit pas cu pas ce a vazut in acesta dimineata si cum arata Denisa acum. Acesta a confirmat faptul ca Denisa arata bine, doar ca este slabuta si firava, insa pare sa se simta mai bine.
Toata lumea era curioasa. I s-a pus si un paravan. Pe sectia de gastrologie era internata pentru o zi. Se aude ca pe langa ficat ar mai avea si cancer.

Am inteles ca a fost o internare de rutina. Era foarte umflata in burta. Purta un maieu. Cand a plecat purta o sapca, probabil sa nu fie recunoscuta.

Dupa interventie a plecat. A fost pusa pe carut, nu are stabilitate pe picioare. Toata lumea ii plangea de mila, insa un diagnistic sigur nu am auzit.

Wowbiz.ro