Extern

Detalii Îngrozitoare despre Dubla Crimă din Italia: Bătute cu Brutalitate înainte să Moară

Îngrozitoarele detalii ale dublei crime din Italia, în cazul româncelor Delia Zărnescu și Maria Rus, ies la iveală, arată autopsia făcută de medicul legist. Concluziile acesteia indică faptul că ambele victime au fost masacrate, prezentând multiple leziuni pe corp, semn că au fost bătute cu brutalitate înainte de a-și găsi sfârșitul potrivit realitatea.net

Reconstituirea evenimentelor s-a făcut cu ajutorul medicilor legiști, procurorilor și carabinierilor. Se pare că acasă la Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani, a avut loc o cină unde s-a consumat o cantitate semnificativă de alcool. La masă au participat un român de 24 de ani și un alt bărbat în vârstă de 50 de ani. Conform anchetatorilor, tânărul ar fi agresat-o sexual pe femeie, iar aceasta i-a dat afară pe ambii.

În stare de ebrietate, tânărul de 24 de ani s-a îndreptat apoi spre locuința Mariei Rus. Aici, l-a bătut pe aceasta până la moarte și apoi ar fi incendiat corpul. Procurorii afirmă că acesta ar fi folosit un fotoliu din holul de la intrare în acest scop. Apropiații Mariei sunt șocați, iar soțul acesteia a susținut de la început că nu crede că este vorba despre un accident.

Ulterior, agresorul s-ar fi întors la casa Deliei, unde ar fi forțat intrarea după ce a spart ușa. Aici, a comis un alt act brutal, lovind-o pe femeie cu orice a avut la îndemână, inclusiv cu piese mici de mobilier și alte obiecte.

Autoritățile italiene menționează că ancheta este în plină desfășurare, cu ajutorul imaginilor de pe sistemele de supraveghere video. Reconstituirea evenimentelor a fost posibilă datorită colaborării comunității românești din Italia, formată din muncitori care trăiesc în această țară de mulți ani.