ShowbizSocial

Dezvaluiri incredibile despre Pomohaci: „Stiu tineri care au sarit pe geam sa scape de el! Cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”

Dezvaluiri incredibile despre Pomohaci: “Stiu tineri care au sarit pe geam sa scape de el! Cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”Ancuta Carcu, nascuta in Rebrisoara, dezvaluiri incredibile despre Pomohaci: „Stiu tineri care au sarit pe geam sa scape de el! Cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer
Ancuta Carcu, fosta sefa PRM Bistrita, s-a nascut in aceeasi localitate cu fostul preot Cristian Pomohaci si stie foarte bine povestea acestuia.
Ancuta Carcu este nascuta in Rebrisoara, localitate din care provine si Cristian Pomohaci. Fosta PRM-ista spune ca la Rebrisoara, toata lumea stie despre „apucaturile” fostului parinte, dar cu toate astea cei de acolo au continuat sa-l venereze.
„Tot ce se discuta despre el este exact asa, cu punct si virgula, fara doar si poate. Ce a facut cand a plecat din Rebrisoara a facut si cat a stat in Rebrisoara”, spune Ancuta Carcu. „Eu eram mica atunci si stiam ca tot satul vorbea ca e „pe invers”. Lucrul pe care nu-l voi intelege in viata mea este de ce rebrisorenii l-au venerat in felul lor si l-au acoperit”, a mai declarat Ancuta Carcu.
Fosta politiciana spune ca Pomohaci era inca din tinerete „spaima pustilor din Rebrisoara”. „Dintre vecinii lui, tot ce era baiat tanar, nu a scapat. O stiu sigur, cu nume cu tot. Stiu ca unii care s-au nimerit cu el in aceeasi incapere, au scapat doar sarind pe geam. Nu exagerez cu nimic. Au fost mai multe cazuri. Mamele lor erau indignate, dar le-a fost rusine sa vorbeasca”, ne-a mai spus Carcu.
Cu toate ca nu a fost niciodata de acord cu ce face, Ancuta Carcu spune ca il admira pe Pomohaci ca artist si la un moment dat chiar a incercat sa-l avertizeze pe acesta in legatura cu un vis pe care l-a avut. „Eu i-am spus lui Pomohaci, cu 3-4 luni inainte de scandal ca l-am visat ca era in mijlocul apei, in Rebrisoara si era imbracat in preot, iar lumea se uita la el. L-am anuntat. Va poate confirma visul, ca are pe Facebook toate convorbirile private. Personal, il admir ca si cantaret, dar il detest ca om cu astfel de apucaturi. Nu e vina lui ca a ajuns in aceasta situatie, ci a autoritatilor ca nu au luat nici o masura si a noastra ca l-am transformat in vedeta. Cu totii suntem vinovati”, sustine sexy-politiciana.
In incheiere, Ancuta Carcu a facut o declaratie extrem de ciudata, prin care lasa sa se inteleaga ca Pomohaci are la mana mai multi oameni importanti din Romania. „Sa nu il suparati prea mult pe Pomohaci, deoarece el cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”!

Wowbiz.ro