Scitech

Digi RCS-RDS: Toți abonații trebuie să știe

Anunțul momentului de la Digi RCS-RDS! Ce se va întâmpla cu facturile abonaților. Toți abonații trebuie să știe

Dacă te numeri printre persoanele care se află pe lista abonaților Digi RCS-RDS, cu siguranță te interesează această informație. Iată ce se va întâmpla cu factura ta în următoarele luni.

Digi RCS-RDS, liderul pieței de telecomunicații din România, continuă să ofere clienților săi oferte imbatabile. De această dată, compania lansează un nou serviciu la un preț extrem de atractiv și anunță reducerea facturilor la jumătate.

Având în vedere că vara este sezonul vacanțelor, Digi RCS-RDS a inițiat campania promoțională „Roaming prietenos”, desfășurată în perioada 27 mai – 18 august. Aceasta oferă clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, pe o perioadă de până la 8 luni. În plus, Digi RCS-RDS propune tarife de roaming extrem de avantajoase în statele membre SEE (Spațiul Economic European).

Reducerea Facturilor la Jumătate

În contextul sezonului estival, Digi RCS-RDS a venit cu o ofertă atractivă, reducând facturile la jumătate. Campania „Roaming prietenos” permite abonaților, atât noi cât și existenți, să se bucure de vacanță, menținând în același timp legătura cu cei dragi, fără a se îngrijora de costurile ridicate ale traficului de date și apelurilor internaționale.

Oferte Speciale pentru Portare

Digi anunță și o ofertă specială pentru cei care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă, fie că provin din prepaid, fie din postpaid. Reducerea de 50% se aplică pentru perioade de 4, 6 sau 8 luni, la contractarea pachetelor Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, în funcție de numărul de telefoane portate.

Mai exact, în perioada 27 mai – 18 august, clienții care aleg abonamentul Nelimitat vor beneficia de tarife competitive:

  • 2,5 euro/lună timp de 4 luni pentru un număr de telefon portat;
  • 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni pentru două numere de telefon transferate;
  • 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei numere mutate în rețeaua mobilă DIGI;
  • 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate.

Avantajele Abonamentului Nelimitat

Abonamentul Nelimitat include un pachet extins de avantaje precum:

  • Minute nelimitate de roaming în state membre SEE (țări din UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia);
  • Trafic inclus de date roaming de până la 5,5 GB în state membre SEE;
  • Trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă din România;
  • SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Opțiuni Flexibile pentru Clienți

Cei interesați au posibilitatea să opteze fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea telefonului dorit în 24 de rate, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix Digi. Promoția se adresează tuturor utilizatorilor și este valabilă exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Aceste oferte sunt menite să ofere abonaților Digi RCS-RDS un raport excelent calitate-preț și să le permită să se bucure de vacanțe fără griji în ceea ce privește costurile de comunicații.

sursa