Showbiz

Dorian Popa e bun de plată!: „A comis-o de 100.000 de euro”

Dorian Popa a accidentat bolidul Rolls Royce, pe care-l împrumutase pentru un clip. Vedeta trebuie să plătească daune serioase pentru mașina de jumătate de milion de euro.
Dorian Popa a făcut praf bolidul, Roll Royce, în valoare de aproape jumătate de milion de euro, pe care îl împrumutase pentru a filma clipul „Îți plac banii”.

Dorian Popa are 2,6 milioane de următori pe YouTube și toată lumea știe că vloggerul este gata să facă absolut orice pentru a obține atenție din partea publicului, indiferent cât de penibil sau periculos ar fi.
În urmă cu două săptămâni, Dorian Popa a împrumutat un bolid Roll Royce, în valoare de 500 de mii de euro pentru a filma în Giurgiu, clipul „Îți plac banii”.

Vedeta și-a făcut de cap cu mașina de lux, chiar dacă nu îi aparținea și a reușit să o avarieze destul de grav, provocând daune în valoare de 100.000 de euro.

Dorian Popa se afla la volanul autoturismului și era atent la indicațiile de pe aplicația Waze, dar la un sens giratoriu, a intrat direct într-o mașină Mercedes-Benz Vito.

Informațiile au ieșit la iveală chiar din spusele proprietarului bolidului Rolls Royce, care a postat pe TikTok despre isprăvile lui Dorian Popa, care l-a păgubit pe bărbat cu 100.000 de euro

sursa