Actualitate

Drama unei tinere! A luat o pilulă contraceptivă și s-a dus la culcare „cu abdomenul plat”. Când s-a trezit, a născut. „Nu am avut burtă de gravidă

Drama unei tinere! A luat o pilulă contraceptivă și s-a dus la culcare „cu abdomenul plat”. Când s-a trezit, a născut. „Nu am avut burtă de gravidăDrama unei tiner ede numai 18 ani, care a luat o pastila contraceptiva si dupa sa pus la somn cu un „abdomen plat”, iar pe dimineata, la numai 45 de minute dupa ce s-a trezit, aceasta a dat nastere unei fetite, chiar in parcarea spitalului, relateaza a1.ro.

Tânăra de 18 ani, Emmalouise Leggate, din Glasgow, Scoția, a fost șocată să se trezească cu „un abdomen umflat” și să simtă un copil mișcându-se în pântecele ei.

Adolescenta și bunica ei, Louise Ford, în vârstă de 63 de ani, au plecat imediat la un spital, dar Emmalouise Leggate a născut înainte de a ajunge în maternitate.

Tânăra a născut pe 17 iulie 2018, în parcarea spitalului, pe bancheta din spate a mașinii ei, iar bunica ei i-a fost moașă.

Tânăra susține că nu a avut nici un indiciu că ar fi însărcinată și că a pus absența menstruației pe seama pilulelor contraceptive.

„M-am îngrășat peste tot, dar mai ales la brațe, picioare și față.

Burta nu mi-a crescut.

A apărut abia în acea dimineață – cred că fetița mea s-a întors brusc, pur și simplu”, a spus ea.