Actualitate

Elena Udrea, este executată silit de ANAF

Udrea a fost anchetată penal și ulterior condamnată, în prezent fiind în închisoare pentru a executa o pedeapsă de șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.
ANAF a scos la licitaţie mai multe terenuri aparţinând fostei şefe a Autorităţii Naţionale de Restiture a Proprietăţilor (ANRP) Crinuţa Dumitrean şi un teren al fostului ministru Elena Udrea.
Dumitrean este executată în urma unui dosar în care instanţa a dispus confiscarea de la aceasta a sumei de 400.000 de euro, apreciată de autorităţi ca fiind primită ca mită, chiar dacă faptele din dosarul în care a fost trimisă în judecată, în 2016, de DNA, s-au prescri
De asemenea, Fiscul vinde şi un teren din Bucureşti al Elenei Udrea, ajuns la a doua licitaţie şi, în consecinţă, cu preţul redus cu 25%. Udrea a fost anchetată penal şi ulterior condamnată, în prezent fiind în închisoare pentru a executa o pedeapsă de şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

În total, cele şapte terenuri din Ilfov ale Crinuţei Dumitrean (4 milioane de lei cu TVA) şi terenul din Bucureşti al Elenei Udrea (6,8 milioane de lei cu TVA), se apropie de 11 milioane de lei

Citeste mai mult