Politica

Extradarea lui Radu Mazare, motiv de îngrijorare pentru Elena Udrea!

Extradarea lui Radu Mazare, motiv de îngrijorare pentru Elena Udrea!Recent, Alexandru Alexandrov a declarat că Elena Udrea va face o nouă cerere de azil politic, pentru a avea statul permanent de refugiat.

Să fie extrădarea lui Radu Mazăre motivul? Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a spus tot!
Deşi s-a zvonit că s-a speriat de extrădarea lui Radu Mazăre, avocatul fostei blonde de la Cotroceni nu confirmă acest lucru, dar spune că Elena Udrea a fost marcată de modalitatea în care s-au desfăşurat procedurile din Madagascar.

De asemenea, Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a ţinut să precizeze că acest lucru nu i se va putea întâmpla şi ei, dat fiind faptul că „nu are niciun mandat de reținere, de arestare sau vreun mandat de executare a vreunei pedepse”.

Nu e o nouă cerere, e o nouă etapă. E vorba de aceeași cerere formulată anul trecut, dar e în a patra etapă, în sensul că inițial fusese respinsă, a fost atacată această decizie la Tribunalul pentru Migrație din Costa Rica, tribunalul a restituit cererea către Comisia de Migrație pentru a fi reanalizată. Comisia din nou a respins-o, iar acum iar se desfășoară o cale de atac împotriva deciziei Comisiei de Migrație. A fost deja audiată Elena Udrea, urmează doar să se pronunțe tribunalul pe cererea dumneaei. Din câte știu eu, în prima parte a lunii iunie vom avea o decizie.“, a declarat Veronel Rădulescu

Sursa SpyNews.ro