Social

Familie cu OPT copii, păcălită de un interlop în Săptâmâna Mare 🤨

Un bărbat a primit bani din donații pentru o familie cu 8 copii care locuiesc într-o cazarmă a Armatei.

Banii nu au ajuns la familie în schimb, iar în escrocherie, interlopul a fost ajutat si de două angajate de la Protecția Copilului din sectorul 2.
Profitând de starea de urgentă un interlop vedetă a escrocat o familie cu opt copii, care locuieste într-o unitate militară părăsită de la marginea Bucurestiului.

Andrei Columb, un cântăret de pe internet, care se autocaracterizează drept interlop, a apărut la usa familiei, însotit de două angajate din sectorul 2 de la Protectia Copilului. Interlopul spunea ca va ajuta cu alimente si haine, insa a pus la dispozitie si un cont unde oamenii sa doneze bani.

Un barbat din Germania a donat 200 de euro, insa cand a contactat familia, a aflat ca acesti bani nu au ajuns la ei.

Interlopul a mers câteva zile la rând, la începutul lunii aprilie, acasă la familie cu pretextul de a strânge donatii pentru familie si să le găsească o casă.

A venit si cu două angajate de la Sector 2, care au adus câteva pachete alimentare si au pus mai multe întrebări – câti copii au, de ce au nevoie, de cât timp stau în cazarmă – ca si cum ar face o anchetă socială.

Interlopul a facut poze si s-a filmat cu familia, a postat totul pe Facebook, după care a spus că cine vrea să ajute să lase comentarii la postările sale si el îi va contacta. Numai că familia cu opt copii n-a primit nici un ban de la acesta.

Sursa