Social

Fata din Galati, gasita plina de sange este distrusa. Ce spun psihologii despre ea: „Copilul acesta este distrus emoţional”

Fata din Galati, gasita plina de sange este distrusa. Ce spun psihologii despre ea: „Copilul acesta este distrus emoţional”Acest caz a fetei pline de sange din Galati, ii revolteaza pe toti romani, a fost gasita de oameni plina de sange, iar Politia a fost absenta din ce se vede in video-ul postat pe retaua de socializare Facebook, relateaza spynews.ro.

Psihologii spun ca fata de 14 ani este distrusa emotional, din cauza relatiei care a avut-o cu un baiat de 15 ani, si din cauza familiei sale.

Nici un membru al fetei din familie nu s-a interesat de aceasta fata.

Pentru adevarul.ro, psihologul Adrian Toma a povestit că minora s-a atașat de iubitul ei de 15 ani din cauza faptului că provine dintr-o familie din care nicunui membru nu i-a păsat cu adevărat de ea.

„Nici nu-i de mirare că s-a ataşat mai mult decât este normal de acel băiat, având în vedere că în întreaga ei viaţă s-a zbătut într-o cumplită lipsă de afecţiune şi s-a agăţat de iluzia unei iubiri miraculoase.

Copilul acesta este distrus emoţional.

Este nevoie de consiliere psihologică serioasă pentru a reveni la normalitate”, a spus psihologul Adrian Toma, pentru adevarul.ro.