Advertoriale

Fii și tu un model de top și independent financiar la agenția Prime Studios

Toată lumea caută resurse alternative pentru a găsi un job care să le asigure o stabilitate financiară în contextul atâtor scumpiri nejustificate. Cei mai mulți își iau chiar și un al doilea job, doar-doar vor face față în viața de zi cu zi.

Unele dintre cele mai căutate joburi sunt cele care îți permit munca de acasă, așa numita telemuncă. Aici nu este nevoie decât de un laptop și o conexiune rapidă la wifi. În plus, se poate alege programul de lucru în funcție de nevoile personale.

Un astfel de job se poate găsi aplicând pentru postul de model în cadrul agenției Prime din capitală. Fie de acasă, fie din studiou, acest job este deosebit de avantajos pentru cei aflați la început de drum. Detalii în rândurile ce urmează.

Alege independența financiară în locul unui job plictisitor și prost plătit

Dacă ești ambițioasă și locuiești în București atunci acest gen de job ți se va potrivi cu siguranță. Trebuie doar să aplici pentru el și visul de a fi stabilă financiar și de a câștiga sume nesperate de bani este real.

Nu mai este nevoie să faci cu greu față unui job unde promisiunile nu sunt onorate și unde salariul abia dacă îți ajunge de la o lună la alta. La Prime Studios modelele sunt plătite pe măsura implicării lor, dar în primele trei luni primesc 5000 lei pe lună. Mai apoi vor câștiga și bonusul de bun-venit în echipă, dar și comisioane din câștigul zilnic. Plus concursuri cu premii în bani sau city-break-uri pentru relaxare. Au parte și de ședințe de remodelare corporală, totul pentru ca ele să se simtă bine și frumoase.

Momentul este acum și nu trebuie să îl pierzi!

Jobul de model este unul în care îți pui în valoare toate calitățile

Multe persoane cred că jobul la o agenție de videochat constă doar în a te dezbrăca în fața camerei. Este total fals, pentru că acest job constă în a stabili raporturi de comunicare cu oameni diferiți, aflați în diverse colțuri ale lumii. Mulți dintre aceștia sunt timorați și le este greu să intre în contact cu o persoană feminină și atunci apelează la modelele de videochat.

Încrederea se construiește de ambele părți și atunci normal că este nevoie de timp și de mai multe ședințe pentru a stabili o conexiune între model și cel care îi solicită prezența în online.

Sigur, există și secțiunea adult unde doar modelul stabilește cât de departe poate ajunge în show-ul său live. Dar, și este bine de reținut acest lucru, nimeni nu este obligat să facă ce nu își dorește.

Prime Studios te poate propulsa în elita modelelor de top

Întrucât Prime Studios este un studio bine cotat în industria videochatului, unde o echipă susține ascensiunea fiecărui model prin training gratuit și suport emoțional, sigur aici orice aspirantă la o viață fără grija banilor poate găsi ceea ce își dorește. Program flexibil în ture, timp liber pentru cei dragi, dar mai ales independență financiară și exprimarea corectă într-o limbă de circulație internațională.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială a agenției Prime Studios.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944