Extern

Fiica lui Vladimir Putin a dat LOVITURA!

Fiica lui Vladimir Putin a dat LOVITURA!Presupusa fiică a președintelui Vladimir Putin a dat lovitura în afaceri. Maria Voronțova, este coproprietar companiei Nomeko, implicată în realizarea unuia dintre cele mai mari proiecte de investiții private din Rusia.

Este vorba despre un centru medical specializat pe lupta împotriva cancerului.
Programul este susținut de oameni importanți cu mulți bani din Rusia, valoare lui fiind estimată la 40 miliarde de ruble (peste 600 milioane de dolari).

Va fi unul dintre cele mai bine dotat centre medicale din lume”, descria, recent, directorul companiei ruse de asigurări Sogaz, Vladislav Baranov, amplul proiect care va prinde viață pe teritoriul regiunii Leningrad. De precizat că unul dintre directorii adjuncți ai Sogaz, care controlează 40% din piața asigurărilor de sănătate din Rusia și care este principalul responsabil de acesti proiect, este nepotul liderului de la Kremlin, Mihail Putin.
Firma Nomeko a fost înființată la începutul acestui an și are sediul chiar în centrul Sankt-Petersburgului, orașul de suflet al liderului de la Kremlin.

Într-o foarte scurtă apariție televizată, Voronțova a vorbit despre proiect, afirmând că ”în Rusia va fi creat un centru nuclear al medicinei, unic în lume”.

Un apropiat la șefului statului rus a confirmat că tânara este, într-adevăr, fiica mai mare a lui Putin. În rest, presa nu a puțin obține alte informații nici de la Kremlin, nici de la Maria.

Viitorul centru medical este conceput pentru a primi, anual, 20.000 de pacienți și pentru a efectua 10.000 de intervenții chirurgicale.

Ceea ce îl face diferite este centrul de terapie protonică, o metodă de vindecare în medicina nucleară, una dintre cele mai moderne direcții în tratamentul afecțiunilor oncologice.

sursa