Extern

GERMANIA-Un roman, acuzat ca si-a ucis sefa

GERMANIA-Un roman, acuzat ca si-a ucis sefaUn român din Germania, în vârstă de 23 de ani, este judecat pentru crimă, acesta fiind acuzat că și-a ucis șefa, o femeie în vârstă de 51 de ani, pentru că nu a vrut să-i mărească salariul.

Bărbatul a ajuns în Germania în urmă cu 3 ani și s-a angajat la o fermă. De la începutul lui 2018, a început să lucreze pentru o femeie și era plătit cu 250 – 300 de euro pe săptămână.
Ulterior, românul a început să se plângă că este plătit cu prea puțini bani și i-a cerut angajatoarei o mărire de salariu, însă femeia a refuzat de fiecare dată și din acest motiv s-au certat de mai multe ori.
După crimă, agresorul a continuat să muncească, pentru a nu trezi suspiciuni, transmite bild.de. Însă, după câteva zile, a părăsit firma și Germania și și-a găsit un loc de muncă în Austria.

Deși fapta părea sinucidere la prima vedere, criminaliștii au stabilit în baza probelor că femeia a fost omorâtă. Astfel, după patru luni de investigații a fost identificat și suspectul, respectiv românul.

Când a fost audiat prima dată de autorități, tânărul și-a recunoscut crima și a povestit pas cu pas cu s-a întâmplat totul.

Procesul în care va fi judecat pentru crimă începe în luna august.

b1.ro