Scitech

Google revine la funcționare după întreruperea dezvoltării Chrome din cauza Covid-19

Google revine la funcționare după întreruperea dezvoltării Chrome din cauza Covid-19
Google revine la funcționare după întreruperea dezvoltării Chrome din cauza Covid-19

Situația din Covid-19 în SUA nu s-a îmbunătățit exact în ultima săptămână.

Mai degrabă, gigantul de căutare a reușit, probabil, să realizeze kink-urile asociate cu trimiterea forței de muncă acasă pentru a se conforma comenzilor locale de carantină.
Google este din nou la doar o săptămână după ce focarul Covid-19 a obligat producătorul de software să întrerupă versiunile viitoare Chrome.

Google a declarat într-o postare recentă pe blog că canalul său stabil va relua activitatea începând de săptămâna viitoare cu securitate și actualizări critice pentru Chrome 80, versiunea actuală stabilă a Chrome.

Canalele Canary, Dev și Beta au deja sau vor relua săptămâna aceasta, ni se spune, Chrome 83 va trece la Dev și Chrome 81 continuând în Beta.

Chrome 81 este acum lansat în săptămâna 7 aprilie cu Chrome 83, urmând aproximativ trei săptămâni mai devreme decât era planificat, la mijlocul lunii mai. Acesta din urmă va include tot ce trebuia să facă parte din Chrome 82.

Dacă vă amintiți, Google a dezvăluit săptămâna trecută că va sări versiunea 82 pentru a se asigura că utilizatorii rămân în siguranță.

Toate eforturile au fost redirecționate pentru a păstra Chrome 80 în siguranță, deoarece angajații Google s-au ajustat la noul normal care funcționează de acasă.
De asemenea, săptămâna trecută, Microsoft a întrerupt actualizările Edge pentru a fi în concordanță cu proiectul Chromium.

Marți, Redmond a spus că va opri actualizările opționale pentru Windows 10 începând din mai 2020.