Actualitate

INCREDIBIL! Fiul lui Dragnea si sotia lui au fost atacati de fiul unui mare actor!

INCREDIBIL! Fiul lui Dragnea si sotia lui au fost atacati de fiul unui mare actor!Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, și soția acestuia, Gina Alexandra, au fost atacati acum cateva zile in zona Cotroeni, relateaza b1.ro.

Agresorul ar fi fiul unui mare actor de la noi, mai precizează postul TV.

O plângere a fost depusă la Secția 17 de Poliție, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a fost deschis un dosar in rem, deci care vizează fapta, nu o persoană anume.

Despre acest incident a scris și Raluca Feher, pe blogul său:

”Băiatul lui Daddy are casă în Cotroceni. O viluță modestă, ostentativul e lăsat pentru Brazilia. (…)
Dar uite că micuțul porcar i-a surprins pe toți căci a apărut așa, pe la căderea serii, alături de proaspăta sa soție în mașină dar cum ziceam, strada e strâmtă și din față venea o altă mașină în care era fiul unui mare actor român cu soția dumisale. Și fiul marelui actor român l-a recunoscut pe fiul meschinului dictator român și el nefiind actor ca tatăl lui, neputând deci să intre în rolul omului calm, pragmatic, periculos în tăceri, să zicem în rolul împăratului Palpatine, a înfipt mâna în claxon și a dat geamul mașinii jos și a strigat: hoților, ticăloșilor, corupților, nu vă e rușine mă să vă bateți joc de țara asta și să furați de la copii săraci, tâlharilor, muuuie PSD!!!!
Iar băiatul lui Daddy s-a speriat și a rupt-o la fugă, lăsând mașina și soția cea proaspătă în mijlocul străzii.

A intrat în vila modestă din Cotroceni și soția cea proaspătă, rămasă singură, a dat și ea geamul jos și a strigat la fiul marelui actor român care gâfâia răpus de frustrare și ciudă că nu poate să facă mai mult decât să strige muie PSD, nora lui Daddy deci a strigat așa: băăi săracule, tu știi cine suntem noi măi, tu știi băi cine e bărbată-miu, băi gunoiule, tu știi ce o să vă facem băăi? O să vă strivim băăăi nimeniule!!!

Dar fiul marelui actor nu a băgat-o în seamă.

A parcat mașina, și-a luat nevasta și au intrat în casă.

În nici 5 minute însă, ce să vezi, nu unul ci două echipaje de poliție în fața viluței modeste a copilașului lui Daddy. Cu girofaruri pornite, cu milițieni veniți să salveze copilașul lui Daddy: v-au lovit?
Nu. Doar m-au înjurat și mi-au zis muie PSD.
Deci nu v-au lovit.

V-au amenințat?
Nu. Dar aveau un ton amenințător.
Deci nu v-au lovit și nu v-au amenințat.

Nu putem să facem nimic.
Proaspăta nevastă vrea sânge.

Urlă ca un cihuahua la mormântul stăpânului.

Ba nu, urlă ca un tenor căruia i s-a așezat pianul pe picior și pe pian este întinsă cântăreața Adele înainte să slăbească.
Faceți ceva, vreau să-i distrugeți, vreau să moară. (…)
Cele două mașini de poliție pleacă lăsând tinerii căsătoriți complet nesatisfăcuți.
Incompetentă poliția.

Mai bine chemam jandarmeria”.