Scitech

iPhone 13 ,Primele impresii de la un utilizator

Am achiziționat recent iPhone 13 și întreaga experiență a fost destul de uimitoare. În acest articol, voi împărtăși primele impresii despre iPhone 13.
Din cauza lipsei de stocuri pentru iPhone, a fost foarte greu să obțineți unul online. Așa că a trebuit să-l iau de la un magazin offline.

Pentru contextul dumneavoastră, am primit iPhone 13 în culoarea albastră cu 128 GB de stocare internă.
Până acum, s-ar putea să fi văzut sute de videoclipuri de unboxing ale iPhone 13. Pentru mine, a fost prima dată când cumpăr un dispozitiv Apple și am fost surprins de cât de minim este ambalajul pentru iPhone 13.

Există doar două urechi de tragere în partea de sus și de jos. Le scoți și deschizi cutia și gata. Primiți telefonul în sine cu niște documente și cablul USB-C la Lightning.

Da! Nu există încărcător în cutie și, sincer, nu-mi place tot motivul lor. Am comandat încărcătorul online , deoarece era la reducere, iar încărcătorul a venit literalmente cu mai mult ambalaj de plastic decât telefonul în sine.
Deci, dacă salvarea mediului este motivul pentru care nu furnizați încărcătorul, atunci de ce să adăugați atât de mult plastic în timp ce îl expediați?
Designul iPhone 13 este perfect pentru mine. Este un telefon cu o singură mână, astfel încât să îl puteți utiliza cu ușurință. Se află perfect în mijloc, unde nu este nici prea mare, nici prea mic.

Primul lucru pe care l-am observat după ce am ținut telefonul a fost cât de greu se simțea telefonul în mână. Telefonul este puțin pe partea grea și se simte solid. Designul general al camerelor diagonale și marginile pătrate îl fac să arate frumos.
Apoi, un alt lucru pe care oricine îl poate observa imediat este afișajul. Este unul dintre cele mai uimitoare ecrane OLED pe care le-am văzut vreodată pe un telefon.

Culorile sunt clare și vibrante. Totul se simte destul de lin, chiar și atunci când afișajul vine cu o rată de reîmprospătare de doar 60Hz. Apple este cunoscut pentru faptul că își face produsul să arate atrăgător din punct de vedere estetic, iar iPhone 13 nu face excepție.
Cred că primul lucru pe care îl face cineva după achiziționarea unui iPhone este să testeze camerele. Ei bine, camerele de pe acesta sunt pur și simplu fenomenale. Am luat câteva mostre de la camera principală lată și arată atât de realiste și vibrante.
Ultrawide face, de asemenea, o treabă grozavă de a surprinde detalii din întregul cadru. Datorită senzorilor mai mari, obțineți o neclaritate naturală bună.

Modul portret este, de asemenea, grozav și face niște fotografii uimitoare. Încă nu am testat modul Cinematic despre care se spune că creează videoclipuri de calitate cinematografică.

Voi vorbi în profunzime despre camere într-o recenzie dedicată camerei pentru iPhone 13. Iată câteva fotografii doar pentru referință.
Vitezele de încărcare de pe iPhone nu sunt dintre cele mai mari. De fapt, sunt cu mult în urma concurenței. Durata de viață a bateriei a fost întotdeauna o problemă de îngrijorare pentru utilizatorii de iPhone. Cu iPhone 13, Apple a promis cu până la 2 ore de viață a bateriei mai mult decât predecesorul său.

Acum să nu mă înțelegeți greșit, iPhone 13 poate dura cu ușurință o zi pentru utilizatorii normali. Dar pentru un utilizator cu putere ca mine, se luptă să depășească întreaga zi cu o singură încărcare. Pentru mine, este un pic dezamăgitor. Și vitezele mici de încărcare, de asemenea, nu ajută.

Concluzia este că bateria iPhone 13 este OK!

sursa