Actualitate

Laura Codruța Kovesi, a primit o veste extraordinară! Președintele Parlamentului European da vestea Guvernului României decizia…

Laura Codruța Kovesi, a primit o veste extraordinară! Președintele Parlamentului European da vestea Guvernului României decizia…Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi, care vine din partea presedintelui Parlamenetului European, Antonio Tajani a declarat oficial ca Guvernului din Romania ca Laura Codruta Kovesi este candidata care va sustine Parlamentul European ca procuror-sef european, relateaza fanatik.ro.

Tajani a postat pe contul său de Twitter scrisoarea adresată autorităţilor de la Bucureşti.

”Laura Codruţa Kavesi este candidata Parlamentului European pentru Parchetul European.

Are toate calitățile necesare pentru a avea succes. Avem nevoie de mai multe femei exemplare ca ea în poziții de conducere!”, e mesajul lui Tajani.

„La întâlnirea de pe 7 martie, Conferinţa Preşedinţilor a decis că doamna Laura Codruţa Kovesi este candidata Parlamentului şi a mandatat o echipă formată din trei negociatori (…) să susţină această poziţie în viitoarele discuţii cu Consiliul privind numirea procurorului-şef european”, se mai menţionează în scrisoare.