Showbiz

Lora: «Mulți Mă Judecă Fără Să Mă Cunoască»

Lora, cunoscuta artistă româncă, a dezvăluit recent motivul pentru care nu a devenit mamă până la vârsta de 41 de ani scrie romaniatv.net

Împreună cu partenerul său, Ionuț Ghenu, cu care are o relație de peste opt ani, artista a vorbit despre planurile lor de căsătorie și despre criticii pe care i-a primit în legătură cu absența unui copil în viața sa.

Într-un interviu acordat podcast-ului „Magic Life”, găzduit de Liana Stanciu, Lora a împărtășit că, în trecut, atunci când era dispusă să devină mamă și își dorea acest lucru, fostul ei partener a respins ideea de a avea un copil împreună. Această decizie a dus la o perioadă dificilă pentru artistă, care acum, la 41 de ani, rămâne optimistă și speră că visul ei de a deveni mamă se va îndeplini în viitor.

Lora a adresat și un mesaj de încurajare altor femei care ar putea trece prin situații similare, subliniind importanța de a avea grijă de sine și că nu este egoist să te preocupi de starea ta de bine. Artista a subliniat credința sa în imposibil și în voința divină, exprimând convingerea că va deveni mamă într-un fel sau altul.

În ciuda criticilor pe care le-a primit, Lora rămâne fermă în convingerile sale și își împărtășește povestea pentru a inspira și sprijini alte femei în situații similare.