Showbiz

Magda Ciumac trece prin chinuri teribile

Magda Ciumac se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac o ține din medic în medic și chiar va ajunge, în curând, pe masa de operație.

După zeci de tratamente, aceasta nu crede că o va scoate la capăt decât dacă apelează la bisturiu.

De câteva luni bune mă confrunt cu niște probleme serioase la coloana cervicală și la unul dintre omoplați. Nu mi-e încă clar cum am ajuns la situația asta, cum și unde am greșit de am ajuns să strâng din dinți când ies pe stradă, încercând să merg cât mai dreaptă posibil! Am trecut deja printr-un prim tratament în încercarea de a-mi ameliora situația, dar fără mare folos. Am apelat și la medici români, dar și din străinătate. În prezent, am decis împreună cu specialiștii cu care colaborez să schimbăm tratamentul. Ca atare, am parte de alte medicamente și-mi doresc ca efectele să le resimt cât mai curând”, a declarat Magda Ciumac
Nu vreau ca cineva să înțeleagă că mă plâng! Nici pomeneală! Și spun asta deși sunt conștientă că e foarte posibil să nu pot scpăa până la urmă de operație. Însă am în fața ochilor exemplul mamei mele. Ea, săraca, s-a luptat în ultimii ani cu un cancer absolut devastator. Numai ea știe prin ce dureri a trecut. Și cu toate astea, a rămas demnă până la sfârșit. De la ea știu că doar moartea nu-ți oferă soluții”, a mai spus Magda Ciumac.

sursa