Politica

Ministrul Transporturilor face noi promisiuni.

În următoarele săptămâni va începe procedura de demarare a execuției și proiectării „Centurii Zalăului”, iar Gara Jibou, din Judeţul Sălaj, va fi modernizată, a promis ministrul Transporturilor, într-o postare pe Facebook.

În plus, în curând ar urma să fie demarata construirea mai multor tronsoane ale Autostrăzii Transilvaniei, printre care şi Secţiunea „Nadaselu – Mihaiesti”.

„Am stabilit că, până pe 24 Mai , adică în următoarele două săptămâni, lansăm procedura pentru demararea execuției și proiectării obiectivului de infrastructură ‘Centura Zalăului'”, a scris ministrul în postare.

În continuare, Răzvan Cuc a indicat faptul că şi-a „propus să deblochez proiecte și să urgentez procedurile birocratice”.

„Totodată, am prezentat calendarul pentru mai multe tronsoane din Autostrada Transilvaniei, autostrada care va traversa judeţul Sălaj.

Secţiunea „Nadaselu – Mihaiesti” intra în linie dreaptă! Aşteptam depunerea ofertelor, apoi demaram procedura de execuţie a lucrărilor”, a mai spus ministrul Transporturilor.

„Tot astăzi, am vizitat şi Gara Jibou şi am hotărât să demarăm rapid lucrările de modernizare pentru acest nod de legătura din judeţul Sălaj. Avem nevoie de infrastructură, nu de funcționari care să blocheze proiectele prin proceduri alambicate!”, a concluzionat Răzvan Cuc.

Detalii pe b1.ro