Scitech

Moz.com ar cere bani pentru a manipula sau falsifica statisticile

Moz.com este cunoscută pentru a oferi servicii în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) și analizelor de site-uri web.

Moz.com ar cere bani pentru a manipula sau falsifica statisticile. Moz.com este o companie respectată în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) și oferă servicii precum analize de site, monitorizare a cuvintelor cheie și alte instrumente SEO.

De ce cere Moz.com bani de la proprietarii de web site-uri?

Moz.com este o companie care oferă servicii și instrumente pentru optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și analiza site-urilor web. Aceste servicii implică resurse semnificative, inclusiv dezvoltarea și menținerea instrumentelor lor, personalul specializat în SEO, actualizările algoritmilor și multe altele.

De aceea, Moz.com percepe taxe pentru utilizarea lor, furnizând proprietarilor de site-uri web unelte și informații esențiale pentru a-și îmbunătăți vizibilitatea online și a obține rezultate mai bune în motoarele de căutare.

Abonamentele plătite oferă acces la caracteristici avansate, date mai extinse, rapoarte detaliate și alte avantaje care ajută proprietarii de site-uri să înțeleagă și să îmbunătățească performanța online a site-urilor lor.

Practic, plata pentru serviciile Moz.com reflectă valoarea adăugată pe care oamenii o primesc în termeni de optimizare pentru motoarele de căutare, analize de site și îmbunătățirea generală a prezenței online.

Este un model de afacere comun în industria SEO și digital marketing să se perceapă taxe pentru servicii specializate și avansate.

Moz.com manipulează statisticile contra cost.

Moz.com ofera abonatilor privilegiul de asi personaliza statisticile in limita bunului simt.Toate acestea contra unui mic onorariu,acest onorariu este sub forma de abonament.

Moz.com manipulează statisticile sau desfășoară practici necinstite.

Moz.com este cunoscută ca o companie respectată în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) și furnizează instrumente și servicii pentru analiza și îmbunătățirea performanței site-urilor web.

Moz.com oferă o varietate de servicii SEO și instrumente de analiză, iar accesul la funcționalități avansate sau la statistici personalizate este, în general, disponibil prin abonamente plătite. Aceste abonamente furnizează proprietarilor de site-uri web date mai detaliate, rapoarte personalizate și alte avantaje care pot ajuta la îmbunătățirea strategiilor de optimizare pentru motoarele de căutare.

Este un model comun în industria SEO să se perceapă taxe pentru serviciile avansate și personalizate, deoarece acestea implică resurse semnificative pentru dezvoltarea și menținerea instrumentelor, precum și pentru oferirea unui suport de calitate pentru utilizatori.

Dacă aveți întrebări specifice sau nelămuriri cu privire la  serviciile oferite de Moz.com, cel mai bine este să contactați direct compania pentru a obține informații detaliate și clarificări.

Semnale de scor spam

Am folosit învățarea automată și un set masiv de date de instruire, constând din domenii cunoscute penalizate și interzise, ​​pentru a identifica aceste semnale cheie care sunt corelate cu site-urile care au fost penalizate sau interzise.

Le-am enumerat numeric, dar acest număr nu are nicio legătură cu importanța fiecărui semnal.

Iată o prezentare a celor 27 de semnale pe care le folosim:

1. Număr redus de pagini găsite Crawlerele noastre au descoperit doar un număr mic de pagini pe acest domeniu. Aceasta nu este o problemă inerentă, dar multe site-uri de spam au un număr mic de pagini, de unde și corelația.

2. TLD corelat cu domeniile spam Anumite domenii de nivel superior (ex. .download .stream .win .biz) sunt asociate mai frecvent cu site-uri spam.

3. Lungimea numelui de domeniu Lungimea subdomeniului și a domeniului rădăcină este similară cu cele utilizate de site-urile de spam.

4. Numele domeniului conține cifre Caracterele numerice incluse în numele domeniului sunt adesea asociate cu site-urile de spam.

5. Google Font API Domeniile prezente care nu folosesc fonturi speciale (de exemplu, Google Font API) sunt adesea mai probabil să fie site-uri spam. Lipsa acestei caracteristici speciale de font a fost comună printre site-urile de spam pe care le-am găsit.

6. Google Tag Manager Google Tag Manager nu este aproape niciodată prezent pe site-urile de spam.

7. Prezentare Doubleclick Eticheta publicitară Doubleclick nu este aproape niciodată prezentă pe site-urile de spam.

8. Numărul de telefon prezent Site-urile de spam au rareori numere de telefon reale prezente pe paginile lor.

9. Link-uri către LinkedIn Aproape niciun site de spam nu are o pagină LinkedIn asociată, prin urmare lipsa acestei funcții este corelată cu spam-ul.

10. Adresa de e-mail prezentă Adresele de e-mail nu sunt aproape niciodată prezente pe site-urile de spam.

11. Implicit la HTTPS Puține site-uri de spam investesc în certificate SSL; HTTPS este adesea un semnal bun de încredere.

12. Utilizarea meta-cuvinte-cheie Paginile care folosesc meta-eticheta cuvinte-cheie au mai multe șanse să fie spam decât cele care nu o folosesc.

13. Vizitați Rank Site-urile cu foarte puține vizite în panourile de clicuri au fost mai des spam decât cele cu un număr mare de vizite.

14. Rel Canonical Utilizarea unei etichete non-locale rel=canonic este adesea asociată cu spam.

15. Lungimea elementului de titlu Paginile cu titluri foarte lungi sau foarte scurte sunt corelate cu site-urile de spam.

16. Lungimea Meta Description Paginile cu etichete meta description foarte lungi sau foarte scurte sunt corelate cu site-urile de spam.

17. Lungimea cuvintelor cheie meta Paginile cu etichete meta cuvinte cheie foarte lungi sunt adesea găsite pe site-urile de spam.

18. Pictogramă browser Site-urile de spam rareori folosesc o favicon; site-urile non-spam o fac adesea.

19. Facebook Pixel Pixelul de urmărire Facebook nu este aproape niciodată prezent pe site-urile de spam.

20. Numărul de linkuri externe externe Site-urile de spam sunt mai probabil să aibă linkuri externe anormal de mari sau scăzute.

21. Numărul de domenii legate de site-urile spam este mai probabil să aibă domenii unice anormal de ridicate sau scăzute la care se leagă.

22. Raportul dintre linkurile externe și conținutul Site-urile spam sunt mai susceptibile de a avea proporții anormale de linkuri către conținut.

23. Vocale/Consoane în numele de domeniu Site-urile spam au adesea multe vocale sau consoane secvenţiale în numele lor de domeniu.

24. Cratime în numele de domeniu Site-urile spam au mai multe șanse să folosească mai multe cratime în numele lor de domeniu.

25. Lungimea URL Paginile spam au adesea lungimi anormal de scurte sau lungi ale căilor URL.

26. Prezența cuvintelor otrăvitoare Site-urile de spam folosesc adesea cuvinte specifice care sunt asociate cu subiecte de spam web, cum ar fi produse farmaceutice, conținut pentru adulți, jocuri și altele.

27. Utilizează CPC-ul mare Anchor Text Spam Site-urile folosesc adesea cuvinte specifice în textul ancora al link-urilor care sunt asociate cu subiecte de spam web, cum ar fi produse farmaceutice, conținut pentru adulți, jocuri și altele.