Auto

Noul Ford Mustang, cum arata si ce schimbari majore au fost facute.

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, după cum demonstrează Ford Mustang Mach-E GT din 2021 . Spre deosebire de modelele Ford Mustang Mach-E mai mici, care au fost puse în vânzare la sfârșitul anului trecut, Blue Oval intenționează să înceapă vânzarea Mach-E GT de vârf la sfârșitul verii 2021 – iar cărțile de comandă pentru variantele GT sunt acum deschise. Fiind cea mai puternică iterație a SUV- ului electric al Blue Oval, echipamentul GT are un total de 480 CP – cu 134 mai mult decât următorul model puternic Mach-E – de la două motoare electrice, despre care Ford estimează că lansează SUV-ul la 60 mph în 3,8 secunde. De asemenea, oferă o autonomie estimată de 250 de mile, prin intermediul unui pachet de baterii de 88 kWh – și un picior drept ușor. Cu alte cuvinte, performanța inerentă a lui Mach-E GT merită, fără îndoială, așteptată.

Se pare că Ford a lăsat unele dintre capacitățile dinamice ale lui Mach-E GT pe podeaua camerei de tăiere, totuși, având în vedere că marca a deschis cărțile de comandă pentru chiar și torquier GT Performance Edition. Deși ediția Performance menține cifra de putere a modelului GT standard, cele două motoare electrice ale modelului produc acum un cuplu total de 634 lb-ft – 34 lb-ft de răsucire mai mult decât modelul GT. Această mormăială suplimentară îi permite Mustang Mach-E GT Performance Edition să atingă marca mile-pe-minut în aproximativ 3,5 secunde. Însoțind accelerația îmbunătățită a ediției Performance sunt articole precum jante de 20 inci înfășurate în cauciuc de vară lipicios Pirelli, amortizoare adaptive și badge speciale.

Prețul este … drag. 2021 Mustang Mach-E GT pornește de la $ 61.000 de , în timp ce performanța GT Edition ruleaza $ 66.000 doar câteva mii de dolari timid de nu-electric-but-760-HP Mustang Shelby GT500. Desigur, GT500 nu se califică pentru până la 7.500 USD în credite fiscale federale, iar Mach-E bate motorul V-8 al super-coupe-ului la cuplul maxim (634 lb-ft la 625), deci cele două Mustanguri foarte diferite „apropierea unii de alții este ceva de genul mixt.

sursa