Actualitate

O femeie paralizată a murit într-un incendiu care i-a ars casa

O femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoşani, a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa. Femeia era imobilizată la pat și nu a reușit să se salveze.
Vecinii femeii sunt cei care au anunțat autoritățiile. Deși aceștia au încercat să o salveze pe femeia cu probleme locomotorii, totul a fost în zadar.

Din păcate în momentul în care au ajuns pompierii, era deja prea târziu pentru a mai fi salvată, iar patul pe care era femeia ardea mocnit, fiind mari degajări de fum.
Întrucât ştiau că proprietara nu poate ieşi afară, fiind cunoscută cu probleme locomotorii, au încercat să intre în casă, dar nu au reuşit. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat că ardea mocnit, cu degajări mari de fum, patul pe care era aşezată femeia”, au precizat oficialii ISU, potrivit Agerpres. În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul a fost declanșat de un scurtcircuit produs la o priză amplasată lângă pat.

sursa