Social

O victimă a lui Dincă face dezvăluiri șocante despre criminal: Mi-a zis: „Cuțitul ăsta a fost cumpărat pentru tine!”

Apar noi dezvăluiri șocante în cazul lui Gheorghe Dincă. O nouă victimă a criminalului vine cu o serie de detalii cutremurătoare privind ororile pe care le-a trăit alături de monstrul din Caracal. Ultimele informații din caz sunt pur și simplu incredibile.
O tânără din Caracal a făcut luni o serie de dezvăluiri explozive despre Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, dar și despre prietenii acestuia care se pare că au participat la orori. Sub protecția anonimatului, fata a declarat că aceasta a fost luată de pe stradă de oamenii lui Dincă și a fost închisă într-o cameră cu gratii la geamuri. Tânăra şi-a luat inima în dinţi şi povesteşte chiar acum coşmarul prin care a trecut.

„Îmi e foarte greu, au fost mulţi ani la care eu am suferit în tăcere. Mi-au murit părinţii şi tot nu au putut să afle, nimeni nu au ştiu prin ce am trecut şi cât am suferit. Nimeni doar eu, nici soţul, copiii, nimeni nu ştie. Doar acum ştiu procurorul şi poliţistul care m-au anchetat. Atât.”, a spus femeia.

Aceasta a povesit ororile prin care a trecut alături de Gheorghe Dincă.

„Am fost dusă într-o garsonieră și acolo am fost violată de Dincă, împreună cu încă doi prieteni. Mi-a zis că: „Cuțitul ăsta a fost cumpărat pentru tine!” Nu aveam cum să fug. Aveam 19 ani și am fost agresată de Dincă, împreună cu încă doi prieteni de-ai lui, care stăteau la piață acolo, în Caracal, la albă neagră, jucau albă neagră. Și am fost amenințată cu cuțitul și am fost dusă într-o garsonieră”, a declarat tânăra pentru Acces Direct.

Vezi video aici.

Luni, DIICOT a anunțat că Gheorghe Dincă a fost transferat duminică în arestul central din București, iar luni i se va face o nouă evaluare psihiatrică.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv București pentru efectuarea altor activități ce presupun prezența acestuia în fața organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialiști din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanța din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum și examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, informează DIICOT.

sursa