PoliticaSocial

„Propaganda toxică” a puterii din Guvernul Dragnea: PSD distribuie zeci de ştiri false de pe un site numit „Antifakenews”

“Propaganda toxică” a puterii din Guvernul Dragnea: PSD distribuie zeci de ştiri false de pe un site numit “Antifakenews”Propaganda toxica a guvernului PSD, care distribuie stiri false pentru a manipula romanii, cu site-ul de numele „antifakenews”, relateaza b1.ro.

În ultimele luni, filialele PSD au distribuit masiv articolele publicate de site-ul de propagandă.

Portalul imita ziarele online şi este plin de informaţii neverificate sau false. De la lansare până acum, toate filialele social democrate au distribuit la greu aşa zisele ştiri.

Cei de la pressone.ro dau ca exemplu un articol publicat pe 9 septembrie care are titlul „Ce face un politician atunci când nu are ce face”.

 „Protestul din 10 august, regie și scenariu de film” a fost de asemenea distribuit de filialele social democrate dar si de  pagina Absolut TV Oficial.

Aceasta din urmă este a unei foste televiziuni locale din Pitești, deținută de Georgiana Drăghici, soția  lui Mircea Drăghici, cel propus de PSD la ministerul transporturilor.

Un alt articol cu titlul  „Rezist nu mai rezistă” a fost distribuit pe 11 septembrie de 25 de pagini pesediste.

Şi pe 24 septembrie, social democraţii au împrăştiat ştiri false în online. Cel mai share-uit a fost un articol numit „Ofensiva PPE asupra Guvernului PSD„.

Un alt site de ştiri false folosit de PSD se numeşte Momentulzero.ro. Acesta a fost înregistrat pe 9 septembrie 2018, la patru zile după Antifakenews.ro.

Propaganda făcută de PSD a fost condamnată şi de preşedintele Klaus Iohannis după afirmaţiile lui Ilan Laufer de marţi seară.

„Ilan Laufer a picat testul maturității, preferând să joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste”, afirma Klaus Iohannis.