Social

Radiouri din toată Europa nu mai vor sa difuzeze muzica lui mai Michael Jackson, după lansarea documentarului care conține oribile acuzații de abuz sexual la adresa starului

Radiouri din toată Europa nu mai vor sa difuzeze muzica lui mai Michael Jackson, după lansarea documentarului care conține oribile acuzații de abuz sexual la adresa staruluiO mare revolta din cauza lansari filmului documentar al vieti celui mai mare artist din lume Michael Jackson, relateaza b1.ro.

„Posturi de radio din toată lumea au anunțat că nu vor mai difuza muzica acestuia, după lansarea documentarului HBO care conține oribile acuzații de abuz sexual la adresa starului”, potrivit Europa FM.

Radiouri din Australia, Canada, Noua Zeelandă, Marea Britanie au sistat orice difuzare a melodiilor celui considerat starul pop al lumii.

Deciziilor lor vin după ce în documentarul “Leaving Neverland” au fost prezentate mărturiile a doi bărbați ce îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual.

Documentarul, cu o durată de patru ore, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmăreşte povestea lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreţ.