Samsung a lansat primele telefoane din seria Galaxy A la finalul lui 2014.
De atunci si pana in prezent, gama a fost reimprospatata anual si a suferit diverse schimbari si strategii.
Cel mai probabil A vine de la affordable, adica accesibil.
O gama de telefoane nici scumpe, nici ieftine, ci undeva pentru un utilizator de mijloc care doreste sa achizitioneze un Samsung.
Astfel, in 2019 seria a fost reimprospatata prin mai multe modele, incepand cu A40 si pana la A90.
Citește și: Seriale noi în 2025: O privire detaliată asupra celor mai așteptate producții
Design si constructie
A50 are tendinta sa iti fure ochii in momentul in care il privesti:este subtire, usor, iar pe albastrul primit de mine in teste arata cool. Samsung si notch nu vei gasi foarte des in aceiasi propozitie pentru ca a reusit sa evite bretonul.
Citește și: Cele mai Căutate Sfaturi pentru a Crește Traficul Online
A50 prezinta un teardrop unde ascunde camera de selfie-uri. In ciuda faptului ca telefonul este elegant, in momentul in care il inspectezi mai atent vei sesiza ca, corpul este facut din plastic, in timp ce fata din sticla. Pana la urma, nu suntem in zona premium.
Pe spate in coltul stanga sus cei trei senzori foto se regasesc asezati vertical si o surpriza pentru aceasta categorie de pret o reprezinta senzorul de amprenta: acesta e integrat in ecran.
Citește și: Care sunt routerele Wi-Fi cu acoperire mare?
Surpriza continua pe partea stanga laterala a telefonului, unde nu avem butonul de Bixby, iar sertarul pentru cartela SIM m-a surprins la randul lui.
Este primul telefon pe care eu il vad avand 2 sertare dedicate pentru SIM-uri plus al 3-lea dedicat cardului micro SD cu o capacitate de pana la 1TB.
Partea de jos a ecranului a pastrat jack-ul de 3.5mm, portul USB tip C pentru incarcare si difuzorul. Pe partea dreapta a telefonului avem butonul de volum si cel de pornire/deblocare.
Ce am sesizat este ca acestea suna putin ieftin cand sunt apasate, dar au un feedback puternic astfel incat esti 100% sigur ca le-ai apasat. Nu are led de notificari si nu este rezistent la apa si praf.
Citeste mai mult pe arenait.ro