Actualitate

Scene de groază la un priveghi în Timiș

Un bărbat de 47 de ani din Timiș a fost reținut pentru 24 de ore după ce a tras cu o armă la un priveghi. Acesta ar fi executat un foc de armă în plan vertical, cu o armă neletală.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii lugojeni, dar s-a ales și cu un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

A tras cu arma la un priveghi
Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 că în fața unui imobil unde avea loc un priveghi s-a auzit un foc de armă. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sămbătă.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat că autorul este un bărbat de 47 de ani, care deținea o armă neletală, supusă autorizării, confecţionată pentru a produce zgomot sau a pentru a împrăştia gaze.

De asemenea, arma nu era înregistrată în evidențele Poliției Române, iar bărbatul nu figura ca deținător de armă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, bărbatul fiind reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Timiş.

„Au fost luate măsuri pentru monitorizarea zonei. Totodată, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale pentru nepurtarea măştii de protecţie”, transmite IPJ Timiș.

sursa