Actualitate

Tragedie în Bârlad: Șofer de autobuz decedat la volan din cauza unui infarct, autovehicul oprit de pasageri

Un tragic incident a avut loc în Bârlad, unde un șofer de autobuz de transport călători a pierdut viața miercuri, în timp ce se afla la volan, din cauza unei probleme de sănătate.

Autovehiculul, în timpul cursei sale pe ruta Bârlad – Popeni, comuna Zorleni, a fost oprit de pasageri după ce șoferul a suferit un infarct. În ciuda intervenției prompte a unor pasageri care i-au acordat primul ajutor, eforturile echipei medicale de resuscitare au fost zadarnice, iar șoferul, în vârstă de 57 de ani și originar din Bârlad, a fost declarat decedat.

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiță, nu au fost înregistrate alte persoane rănite în urma evenimentului tragic.

Autoritățile locale au fost alertate de pasageri cu privire la starea șoferului, care și-a pierdut cunoștința în timpul deplasării pe strada Primăverii din Bârlad. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

sursa romaniatv.net