Actualitate

Tragedie în București: Femeie găsită moartă în râul Dâmbovița

Din păcate, într-o veste tragică, o femeie în vârstă de 64 de ani a fost descoperită decedată în râul Dâmbovița. Potrivit informațiilor furnizate de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, descoperirea a avut loc miercuri, în jurul orei 11 dimineața scrie romaniatv.net

La data de 10 ianuarie 2024, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență 112, semnalând prezența unei persoane, posibil înecate, în râul Dâmbovița. Polițiștii de la Secția 11 Poliție, însoțiți de scafandri SMURD, au intervenit imediat și au recuperat trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 64 de ani.

În ciuda eforturilor echipei de prim-ajutor, femeia a fost declarată decedată pe loc, conform informațiilor furnizate de Poliția Capitalei.

Situația a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare cu Serviciul Omoruri – DGPMB, pentru a continua investigațiile și pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment.

Corpul neînsuflețit al femeii va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a fi efectuată o necropsie, în încercarea de a aduce mai multă claritate asupra situației.

În urma investigațiilor inițiale efectuate de către polițiști, s-a constatat că familia a sesizat dispariția femeii în ziua de 9 ianuarie 2024. Aceasta a plecat de la domiciliul său din Sectorul 3 în jurul orei 11:30 și nu s-a mai întors.

Imediat ce familia a anunțat dispariția, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 3 au inițiat procedurile de căutare a femeii dispărute.

Investigațiile continuă pentru a confirma identitatea femeii găsite în râul Dâmbovița și pentru a stabili legătura acesteia cu cazul de dispariție semnalat anterior către autorități. Poliția Capitalei a promis să ofere actualizări pe măsură ce investigațiile progresează.