Showbiz

Tragedie în Industria Filmelor pentru Adulți: Actriță Găsită Moartă

Sâmbătă, o tânără actriță de filme pentru adulți din Peru, Thaina Fields, în vârstă de 24 de ani, a fost descoperită moartă în propriul apartament din Trujillo scrie digi24.ro

Vestea tragică a survenit la câteva luni după ce Fields a făcut publice acuzații cutremurătoare despre abuzurile din industria porno, atrăgând atenția asupra unor probleme grave din această sferă.

Alejandra Sweet, o altă creatoare de conținut pentru adulți și prietenă apropiată a tinerei, a confirmat trista veste, subliniind că este devastată și rugându-i pe cei interesați să îi acorde un moment de reculegere în gândurile lor.

Nu pot da mai multe detalii pentru că sunt devastată de veste. O să vă spun doar să vă rugați pentru ea, oamenii au apreciat-o cu adevărat. Din locul în care se află, sunt sigură că este un îngeraș”, a declarat Sweet.

Cu aproximativ opt luni înainte de deces, Thaina Fields, cunoscută și sub numele său real Abigail, a vorbit deschis despre hărțuirea sexuală și abuzurile la care a fost supusă după ce a intrat în industria filmelor pentru adulți.

Am suferit hărțuiri și abuzuri sexuale după ce am început să creez conținut pentru adulți„, a mărturisit ea la acea vreme. Fields a evidențiat dificultățile de a fi femeie și a crea conținut pentru adulți într-o societate care, conform spuselor ei, „o ia razna”.

Reacțiile de tristețe și șoc s-au răspândit rapid, iar compania Milky Perú, cu care Thaina Fields a colaborat, a emis o declarație exprimând regretul profund față de pierderea artistei.

Sperăm ca cineva să ne trezească din acest vis urât, vei fi mereu în inimile noastre. Îți mulțumim că ne-ai permis să facem parte din viața ta„, se arată în comunicatul companiei postat pe Instagram. Autoritățile investighează acum circumstanțele exacte ale morții actriței.