Actualitate

Tragedie în Lumea Hairstyling-ului Românesc: Celebrul Hairstylist Cornel Mailat Găsit Mort în Casa Sa

O veste șocantă a cutremurat lumea hairstyling-ului românesc, iar comunitatea din Oradea este în doliu după pierderea tragică a unui cunoscut hairstylist.

Cornel Mailat, un nume respectat în industria frumuseții, și-a pierdut viața, lăsând în urmă o amprentă inestimabilă în lumea modei și a frumuseții.

Cornel și-a început cariera în domeniul hairstyling-ului la vârsta de 17 ani, sub îndrumarea reputatului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii ’70. Fiind proprietarul salonului de frumusețe exclusiv pentru îngrijirea părului, numit JEF, situat în inima municipiului Oradea, Cornel a devenit un nume cunoscut și apreciat în rândul VIP-urilor orașului.

Multe cliente ale sale erau personalități ale orașului, iar contribuția sa la industrie nu se rezuma doar la salon. Cornel era, de asemenea, formator la „En Vogue School of Style”, unde împărtășea cu pasiune secretele meseriei cu cei interesați.

Fosta moderatoare TV, acum organizatoare de evenimente, Mihaela Bar, una dintre cele mai vechi cliente ale lui Cornel, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ea l-a descris pe Cornel ca fiind „puțin prea bun pentru lumea asta” și a împărtășit amintiri din cei 22 de ani de colaborare.

Cornel Mailat, divorțat și tată a doi copii, a fost găsit decedat în apartamentul său din Oradea. Polițiștii din Bihor au fost alertați joi seară, iar anchetatorii afirmă că nu există suspiciuni că decesul ar fi rezultat dintr-o infracțiune.

Cauza exactă a morții urmează să fie stabilită în urma necropsiei, iar surse judiciare sugerează posibilitatea consumului de substanțe interzise de către hairstylist. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Comunitatea hairstyling-ului românesc rămâne în șoc după această pierdere tragică.