Showbiz

Tu te uiți la mine? tu crezi că aș fi stat cu tine în casă?

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu doar câteva zile, în mare secret, într-o biserică din Ucraina.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât toți credeau că au amânat nunta, după ce chiar vedeta a declarat că încă nu au o dată exactă pentru marele eveniment.
De fapt, cei doi au vrut să țină totul ascuns, pentru a se putea bucura în liniște alături de familie și apropiați.
Extrem de sinceră, așa cum o știe toată lumea, vedeta TV a vrut să se știe clar că nu suportă ca alții să intervină în relația ei, nici măcar familia, și nu s-a ferit să spună și ce crede despre mama lui George, soacra ei, care nu a fost de acord ca băiatul său să se mute în România, la început.

Adriana Bahmuțeanu nu a ezitat să își spună părerea în fața soacrei, ba chiar i-a recunoscut că i-ar fi greu să locuiască cu ea și că nici nu își dorește acest lucru.
Discuțiile și deciziile pe care le luăm, le luăm doar noi doi. Au fost momente de-a lungul timpului când diverse persoane din familia noastră sau din cunoscuții noștri și-au dorit să intre între noi și să ne dea sfaturile cele mai competente.

În momentele alea am pus stop și le-am zis în față! Stop! Eu cu el decidem, nu voi, voi vedeți-vă de viața voastră. Uite așa! Nu ai voie să-mi spui ce să fac și ce să nu fac. E greșeala mea dacă o fi vreo greșeală și capul nostru de pereți, nu vă băgați. Au fost și discuții dacă să vină George în România sau sau nu. I-am spus foarte clar: <Băi, George, uite care e treaba. Eu nu pot să vin cu tine în America, eu aici am job și aici am copiii>.
Mai greu, de exemplu, și spun lucrul ăsta fără niciun fel de resentiment, a fost pentru mama lui, pentru soacra mea, să înțeleagă lucrurile astea, pentru că a fost un șoc să-i plece băiatul într-un timp atât de scurt și să se mute în România. Eu înțeleg, e o femeie în vârstă și a rămas singură. Am fost alături de ea cât am putut de mult, am stat pe video, i-am explicat, i-am spus diverse lucruri, i-am spus inclusiv faptul… Zic: . De ce? Pentru că fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie, să aibă teritoriul ei.
I-am și explicat lucrurile astea și le-a înțeles coana Vichi și îi mulțumesc. E o femeie deschisă la minte, care a înțeles că până la urmă e mai bine așa decât să fi ajuns eu în America să ne fi scos ochii într-o bucătărie. E clar că ne scoteam ochii, îți dai seama, da? E clar că nu ne-am fi înțeles. George ar fi trebuit să fie la mijloc și să împace capra cu varza. Eu sunt mult prea independentă și m-am învățat de mult timp să fiu propriul meu stăpân și nu mai dau înapoi”, i-a declarat Adriana Bahmuțeanu Corneliei Ionescu, în emisiunea Online Story.