Politica

Tudorel Toader îi dă replica lui Dragnea: „Ministerul Justiţiei nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative”

Tudorel Toader îi dă replica lui Dragnea: “Ministerul Justiţiei nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative”Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, il ataca dur pe Liviu Dragnea, acesta ii da replica liderului PSD, dupa ce la acuzat ca duce la blocarea si intarzierea multor proiecte ce sunt avizare aici, relateaza b1.ro.

„O simpla si prima clarificare !

MJ nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative.

Multumiri tuturor colegilor din MJ care au facut posibil ca durata medie a avizarii unui proiect normativ, calculata de la inregistrarea si pana la iesirea din minister, sa nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.

Felicit pe toti colegii din minister care, in procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au facut dovada unei depline responsabilitati si a unui inalt profesionalism.

In acest sens, luni voi publica si situatia statistica !„, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Tudorel Toader încheie prin a lansa un avertisment pentru toţi criticii săi din PSD.

„PS: nu voi mai ramane in stare de pasivitate fata de multele dezinformari !, încheie Toader.

Reamintim că, Liviu Dragnea a cerut ca noul ministru al Justiţiei să rezolve blocajele din Ministerul Justiţiei privind avizarea sau iniţierea unor acte normative.

„Noul ministru al Justiţiei, dacă va fi numit de către preşedintele Iohannis, în primul rând trebuie să rezolve blocajele din Ministerul Justiţiei cu privire la avizarea sau iniţierea unor acte normative care ţin de aplicarea programului de guvernare.

Că aceste blocaje au fost din cauza domnului Toader sau nu, nu avem de unde să ştim, important este efectul.

Ăsta este primul lucru care i s-a cerut domnului Nicolicea şi al doilea rând să facă ceea ce face orice ministru al Justiţiei din România – să se ocupe de starea bună a Justiţiei”, a spus Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

În urma CEx-ului, PSD a decis să îi retragă sprijinul politic acordat lui Tudorel Toader şi să trimită la Cotroceni propunerea de numire în fruntea Ministerului Justiţiei a lui Eugen Nicolicea.