Showbiz

ULTIMA ORA! Carmen de la Salciua in spital. Probleme grave de sanatate: „Tensiunea din ultima perioada imi afecteaza sanatatea destul de grav”

Artista, Carmen de la Salciua este in acest moment sub supravegherea medicilor, dupa ce in urma cu o zi cantaretei ii s-a facut rau la volan, relateaza www.wowbiz.ro.

Artista da vina pe oboseala si pe tensiunile din ultima vreme, insa ii asigura pe toti ca nu sunt motive de ingrijorare.
Dragii mei,
In urma unor articole din presa si interventia telefonica a fostului meu sot la o emisiune tv, as dori sa clarific cateva lucruri!Tensiunea din ultima perioada imi afecteaza sanatatea destul de grav si v-as ruga respectuos pe cei care loviti in mine oriunde si oricum sa dati un search pe youtube… acolo sunt toate motivele divortului nostru! (…) Aseara conduceam si pe autostrada mi s-a facut rau, am oprit intr-o benzinarie, m-am spalat pe fata cu apa, si am ajuns cu greu acasa. 
Dupa, m-am dus la spital, iar doctorita care m-a consultat mi-a spus ca trebuie sa ma internez 10 zile minim, insa din pacate nu pot pentru ca am foarte multe evenimente de onorat.
Organismul meu este foarte slabit, de 5 nopti nu dorm si am nevoie de liniste”, a scris Carmen de la Salciua.