Actualitate

Un auturism a intrat pe contrasens – un mort și trei răniți

Un mort şi trei răniţi în urma unui accident produs pe DN 1, pe Valea Prahovei, după ce un autoturism a intrat pe contrasens.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pe DN1 – Valea Prahovei după un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce un autoturism intrat pe contrasens s-a izbit violent de o altă maşină. Traficul este blocat pe ambele sensuri la kilometrul 126+900 de metri, în afara localităţii Buşteni.
Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 pe direcţia Braşov către Ploieşti, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 63 de ani”, informează Poliţia Prahova.

În urma impactului, şoferul care circula regulamentar a fost scos din maşină în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat. Alte trei persoane, între care un copil de şapte ani, au fost rănite.
Şoferul în vârstă de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor extrem de grave care au şi dus, de altfel, la deces.

sursa