Advertoriale

Un espressor cu râșniță de la edream.ro îți face cafeaua delicioasă. Profită acum de ofertă

Cafeaua este acea minunată licoare care poate fi consumată la micul dejun, dar și în a doua parte a zilei. Fie o cafea cu lapte, fie un cappuccino sau macchiato împreună cu prietenii, dozele de cafea readuc energia, dar și bună dispoziție.

Preparată acasă sau la cafenea, luată pe fugă de tip to go sau dimpotrivă, sorbită pe îndelete, cafeaua nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Totuși, modul de preparare este cel care va face întotdeauna diferența, iar echipa de la edream.ro cunoaște secretul.

Un espressor cu râșniță este indispensabil în bucătărie

Dimineața nu există o altă metodă rapidă de a intra în ritmul zilei decât cu o cafea bună. Metoda de preparare poate fi diferită de la persoană la persoană, cert este un singur lucru. Contează, desigur, calitatea boabelor de cafea și felul în care acestea au fost măcinate. Experții de la magazinul online edream.ro recomandă achiziția unui espressor cu rasnita pentru o cafea cu aromă unică.

Asta deoarece, în felul acesta, cafeaua va fi pregătită imediat după ce este râșnită. Se știe doar că acest lucru este esențial pentru o cafea cu aromă bogată și gust incredibil. O vizită în magazinul online se poate considera reușită dacă se pune în coș un espressor automat Gaggia Magenta. Acestea sunt espressoare de diverse modele și îmbunătățite cu accesorii utile. După preferințe, se pot alege și anumite culori: galben, magenta sau negru.

Proprietățile unui espressor automat

Este greu de descris în câteva cuvinte cât de mult simplifică rutina de preparare a unei cafele un espressor automat. Practic acesta nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie care se respectă. Pe lângă faptul că nu ocupă mult spațiu, el se integrează ușor în decor de parcă ar fi chiar din acel film. Unde mai pui la socoteală faptul că te poți delecta la orice oră cu sortimente variate de cafea sau cappuccino.

În plus, este un prieten de nădejde atunci când are loc un eveniment festiv sau o masă în familie. Poate fi comandat de pe Edream.ro, pentru a-ți putea încânta prietenii cu o experiență de barista la domiciliu. Nu doar cafea, dar și cappuccino cu o delicioasă spumă de lapte va putea fi preparat cu ajutorul lui. Conține un rezervor de apă, dar și o tavă care se poate detașa.

Pachete de tip barista și oferte avantajoase

Pentru cei care vor să se convingă de calitatea produselor de pe edream.ro nu este nevoie decât să își facă un cont gratuit și apoi să comande ce au nevoie.

Pentru o experiență reușită în lumea cafelei, aici vor găsi de toate, inclusiv pachete de cafea ceai sau ciocolată care le vor întrece așteptările. Pachetele de tip barista îi pot ajuta să se lanseze mai ușor în lumea afacerilor. Tot aici se găsesc pahare, cești și recipiente, speciale pentru home barista.

Sigur, produsul vedetă va fi întotdeauna un aparat de făcut cafea. Pentru comenzi și alte detalii accesați site-ul oficial edream.ro.

 

Contact: comenzi@edream.ro